Over Van Oosten Fietsen

Op vanoostenfietsen.nl combineren wij de voordelen van online kopen met het gemak en de zekerheid van een 'stenen winkel'. Met ruim 20 jaar ervaring in de fietsenbranche weten we als geen ander hoe wij u op de beste manier kunnen helpen.

De laatste jaren hebben wij ons met name gefocust op elektrische fietsen. Hierdoor kennen wij alle verschillende merken en systemen en kunnen we u hierin perfect adviseren.

En dat adviseren doen wij niet alleen online. U bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Ardeschstraat 15 (3861 KX) in Nijkerk. 

De beste (persoonlijke) service!

Het is voor ons vanzelfsprekend om een zo hoog mogelijke service te leveren in onze fietsenwinkel. Ditzelfde willen wij ook doen voor al onze online klanten. We verkopen daarom alleen topproducten en adviseren u hierbij zo goed mogelijk. Daarnaast kunt u ons altijd e-mailen of bellen als u meer informatie of advies wilt hebben. Ook kunnen we u helpen met het afsluiten van een goede en voordelige verzekering voor uw elektrische fiets.

Persoonlijke aflevering op afspraak

Bestelt u uw nieuwe e-bike bij ons dan komen wij deze persoonlijk bij u afleveren. Dit doen we op een tijdstip dat we samen met u afspreken. We stellen de fiets helemaal goed voor u af en geven uitleg over het gebruik van de fiets. Uw fiets wordt dus gebracht door de fietsenmaker zelf en niet door een algemeen transportbedrijf zonder specifieke kennis van fietsen.

Direct betalen of financieren?

Het aanschaffen van een e-bike kost al gauw 2.000 euro en voor sommige modellen zelfs fors meer. Dit is een flink bedrag dat niet iedereen in één keer kan of wil betalen. Het financieren van een elektrische fiets is de perfecte oplossing. U kunt immers jaren vooruit met uw fiets dus waarom zou u deze dan ook niet verspreid over meerdere jaren betalen?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om op een elektrische fiets te rijden. Precies om deze reden zijn wij gestart met het aanbieden van een leasemogelijkheid voor alle elektrische fietsen. 

Officieel dealer

Wij zijn officieel dealer van alle merken die u op deze website vindt. Dit betekent dat wij u altijd de nieuwste modellen kunnen leveren maar ook dat wij alle eventuele garantiegevallen perfect voor u kunnen afwikkelen. U koopt uw elektrische fiets dus met 100% zekerheid.

Bezoek onze winkel

Aan de Ardeschstraat 15 in Nijkerk hebben wij een prachtige winkel waar altijd een ruime selectie e-bikes staat opgesteld. Kom gerust eens langs om proef te rijden. We vertellen u alles over de verschillende merken en modellen en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

>> Klik hier om direct alle e-bikes te bekijken